Kukutyin Műhely
A Szabó testvérek 2010-ben kezdtek el gazdálkodni Ferencszálláson,az édesapjuktól átvett 3 hektáros területen. Kezdetben szántóföldi növénytermesztéssel és állattartással foglalkoztak, majd tovább bővítették a termesztett növények palettáját. 2015-ben csatlakoztak a Biokontroll Nonprofit Kft-hez, mely nem okozott nehézséget, hisz előtte is vegyszermentesen működött a gazdaság, mely Kukutyin Műhely néven vált ismertté az országban. Köves malmukban a bánkúti búza mellett tönkölyt, tönkét, alakort, rozst és kamutot is őrölnek. Lisztjeikből az Óföldeáki Tésztaüzemben tésztát is készítenek, a kíméletes gyártástechnológiának köszönhetően egyedi és ízben gazdag a végeredmény.
A ferencszállási Kukutyin Műhely magas minőségű, kövön őrölt lisztjei a kézműves pékségek kedvelt alapanyaga. Kukutyini liszt rendelés online országos kiszállítással.