PastaVerzum
A Dél-Alföldön, Óföldeákon működik az a családi vállalkozás, amely 1988 óta készít kiváló minőségű kézműves tésztákat. A hagyományos recepteken alapuló kezdetek után mára közel 100-féle terméket kínálnak, köztük különleges, zöldség- és gyümölcspürével készülő termékeket, amelyek egyedülállóak a hazai kínálatban.
Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgoznak, de jól tudják: ez önmagában nem elegendő. A valóban kiváló tészta tapasztalaton alapuló, kifinomult gyártástechnológiát is kíván. 35 év alatt olyan kíméletes eljárást alakítottak ki, amely lehetővé teszi a kimagasló minőségű száraztészták előállítását. A tésztakészítés során hagyományos bronz formákat használnak, amelyek a tésztának enyhén érdes, matt felületet adnak. Ez a felület nemcsak esztétikai különlegesség: segíti, hogy a szósz jobban tapadjon a tésztára, így az ízek még teljesebben érvényesülnek. Minden falat karakteresebb textúrát és gazdagabb gasztronómiai élményt kínál — épp úgy, ahogyan a hagyományos kézműves tésztáktól elvárjuk. A kész tésztákat alacsony hőmérsékleten, akár több napig is szárítják, hogy megőrizzék azok kiváló főzési tulajdonságait, ízét és illatát. Csak olyan termékeket készítenek, amit maguk is jó szívvel fogyasztanak – mert számukra ez az igazi garancia.
Így készültek az olasz Dallagiovanna malom kiemelkedő minőségű lisztjeiből hagyományos tésztakészítési eljárással prémium kézműves tészták.
Olasz lisztből készült kézműves tészták az óföldeáki tésztaüzemből: hagyományos eljárás, különleges ízek és kiváló minőség. Tökéletes választás mindazoknak, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének finom és tápláló ételt készíteni.