Leírás
Elkészítési javaslat:
425 g kenyérkeverék
340 g víz
7 g instant élesztő
Kb. 40 perc kelesztés szobahőmérsékleten, sütés kiolajozott formában, légkeverésen 220°C-on 20 perc, majd 190°C-on kb 30 perc
A tésztát érdemes sütés előtt olívaolajjal megkenni, így a héj fényes és ropogós lesz.
Származási hely: Magyarország
Ökológiai gazdálkodásból származó, Biokontroll Hungária minősítéssel rendelkező bio termék.
Száraz, hűvös helyen tartandó.
A Malomról
A pásztói Júlia Bio Malom hagyományos módon őrli a gabonákat immár 150 éve. Magas minőségű alapanyagokat készítenek bio gabonákból.
Termékeik Biokontroll Hungária minősítéssel rendelkeznek, ökológiai gazdálkodásból származnak.
Bio alapanyagokat használó otthonsütőknek ajánljuk a malom legjobb minőségű lisztjeit.