Blog

2025. 08. 09. 08:20:02
Hazai szakértelem, olasz alapanyag
A Dallagiovanna Malom lisztjeiből készült prémium kézműves tészták az Óföldeáki Tésztaüzemből.

2024. 12. 18. 21:47:39
Pizza alla pala receptek
Variációk egy témára: az Oltregrano laPALA lisztkeverék felhasználása Mattia Masala receptjei alapján.

2024. 12. 03. 22:53:48
Pinsa recept
Pinsa készítés direkt tésztavezetéssel, Mattia Masala receptje alapján.

Preyer György
2024. 10. 27. 09:25:10
A római pizzák világa
A nápolyi pizzákat mindenki ismeri. De van egy másik, Magyarországon méltánytalanul alulreprezentált pizzás világ. Nézzük mit neveznek, római pizzának.

2024. 10. 08. 20:10:33
Olasz lisztek jelölései és jellemzői
Az olasz lisztek jelöléseit és jellemzőit kiveséző cikket ki mástól vehettük volna kölcsön, mint pizza szakértőnktől Preyer Gyuritól.

Preyer György
2024. 09. 20. 22:15:40
A liszt helyes tárolása
A liszt helyes tárolásával, annak felhasználhatóságát hónapokkal el tudod nyújtani. Ehhez csak pár szabályt kell betartanod, amelyekről a cikkben olvashatsz.

2024. 08. 13. 00:08:41
Kenyérlelke 2024
Jelentkezz az otthonsütők versenyére és találkozzunk a Kenyérlelke Fesztiválon! Augusztus 20-án új helyszínen, a budajenői Magtárban.

Kenyér Művész
2024. 07. 12. 22:26:04
Sajtos-magvas kovászmentő ropogós
Ezek a kis sós rudacskák sokáig elállnának-ha nem fogynának el villámgyorsan! Mi most magokkal szórtuk meg, de minden bizonnyal a kedvenc sajtoddal meghintve is mennyei!