PastaVerzum teljes kiőrlésű fusilli 500 g
1.399 Ft (1.102 Ft + ÁFA)
Menny.:db

PastaVerzum teljes kiőrlésű fusilli 500 g

Egységár: 2.798,00 Ft/kg

Olasz alapanyag, hazai szakértelem: az olasz Dallagiovanna malom teljes kiőrlésű lisztjéből készült prémium kézműves tészta az Óföldeáki Tésztaüzemből.

Jellemzői:

- jobban megtartja a szószokat és mártásokat

- rövid főzési idő

- alacsony glikémiás index

- tojás nélküli, vegán és vegetáriánus értrendbe is beilleszthető

Összetevők: teljes kiőrlésű búzaliszt, ivóvíz

Minőségét megőrzi: 2027.05.06.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Kívánságlistára teszem
1.399 Ft (1.102 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Elkészítési javaslat
100 g tészta kifőzéséhez 1 liter víz szükséges.
Főzési idő: 3–4 perc, majd a tűzről levéve 3 percig fedő alatt pihentetjük.

Száraz, hűvös helyen tartandó. Glutént tartalmaz.

A gyártóról

Az Óföldeáki Tésztaüzem 1988 óta készít kézműves tésztákat. A hagyományos receptekből kiindulva ma már közel 100 féle terméket kínálnak, köztük zöldség- és gyümölcspürés különlegességeket. Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgoznak, és 35 év tapasztalata alapján kifinomult, kíméletes gyártástechnológiát alkalmaznak. Bronzformákat használnak, hogy a tészta érdes felületet kapjon, amelyen jobban tapad a szósz. A tésztákat alacsony hőmérsékleten, több napig szárítják, így megőrzik azok ízét, illatát és kiváló főzési tulajdonságait. Csak olyan terméket készítenek, amit maguk is szívesen fogyasztanak. Így készültek az olasz Dallagiovanna malom lisztjeiből, hagyományos eljárással kiváló minőségű kézműves tészták.

Gyártási technológia

  • Gazdagabb íz és tökéletes textúra
    A lassú, alacsony hőmérsékleten történő szárítás megőrzi a tészta természetes ízét és rugalmasságát, így az ízélmény is gazdagabb, élvezetesebb lesz.
  • Tápanyagok megőrzése
    A kíméletes szárítás segít megóvni a tápanyagokat — például a fehérjéket és a komplex szénhidrátokat —, amelyek így jobban hasznosulnak a kész ételben.
  • Gyorsabb főzési idő
    A gondosan előállított tészta rövidebb idő alatt fő meg, így a konyhai munka is hatékonyabb, miközben a végeredmény tökéletes, „al dente” állagú lesz.
  • Természetes módon hosszabb eltarthatóság
    A lassú szárítás során a nedvesség egyenletesen távozik a tésztából, ami hosszabb eltarthatóságot biztosít — mindezt adalékanyagok nélkül.

Paraméterek

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 1468 KJ/346 Kcal
Zsír 1,6 g - amelyből telített zsírsav:0,2 g
Szénhidrát 66 g - amelyből cukrok:1,5 g
Fehérje 15 g
0,06 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!
Termék címkék:
orsó