A KovászShop webáruház süti (cookie) fájlokat használ. Ezeket a fájlokat az Ön gépén tárolja a rendszer. A cookie-k személyek azonosítására nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információért kérjük, olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat.
Menü

Szakajtók

Kelesszük a kenyeret a megfelelő méretű fapép, műanyag vagy nádszakajtóban és várjuk ki türelmesen a kelesztési időt! Mielőtt a szakajtóba helyezzük a megformázott tésztát, mindig lisztezzük ki rizsliszttel vagy használjunk Cleanbake szakajtó ruhát lisztezés nélkül.

A szép kenyér egyik titka a megfelelő szakajtó használata. Kenyerünk itt tölti a legtöbb időt, fontos a passzoló méret és forma kiválasztása. Lisztezzük ki rizsliszttel vagy használjunk szakajtó ruhát és egyik típusú kelesztő kosárba sem ragad bele a tészta. Óvatosan helyezzük a szakajtóba a megformázott kenyeret, kelhet pulton, vagy hűtőben a sütésig. Szakajtóban nem lehet sütni, kizárólag kelesztésre alkalmas!

Keresés