Dallagiovanna laNapoletana 00 pizzaliszt 5 kg

Egységár: 799,00 Ft/kg

„00” típusú puhabúzaliszt
W 310
P/L 0.60

Minőségét megőrzi: 2025.06.06.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Kívánságlistára teszem
3.995 Ft (3.146 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Dallagiovanna laNapoletana 00 pizzaliszt 5 kg
3.995 Ft (3.146 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A gondosan válogatott búzaszemeket vízben megmossák, majd lassan, hidegen őrlik, így készül az igazi nápolyi pizzához való liszt. Ideális otthoni felhasználásra.

A laNapoletana lisztek fokozzák a nápolyi pizza kiválóságát: tökéletesen kidolgozott aranybarna perem, puha, rugalmas és könnyen összehajtható tészta. AVPN minősítésű 00 és 0 típusú búzalisztek igazi pizzaiolóknak.

Ajánlott érlelési idő: 8-12 óra szobahőmérsékleten vagy 24 óra hűtőben

A liszt nem esett át mesterséges fehérítésen, mentes mindenféle adalékanyagtól és technológiai segédanyagtól. Glutént tartalmaz; nyomokban szóját, mustárt és csillagfürtöt tartalmazhat.

Tárolási javaslat:
Száraz és hűvös helyen, 25°C alatt, maximum 65%-os páratartalom mellett, fénytől védve tárolandó, felbontás után visszazárt csomagolásban. A legmelegebb időszakokban tárolhatod hűtőszekrényben is.

A malomról

A lisztkészítés művészete 1832 óta kötődik a Dallagiovanna családhoz. A molnár munkája finom és összetett, tapasztalatot, tudást és szenvedélyt igényel. Olyan szenvedélyt, amely generációról generációra öröklődik, a kézművesség és a Piacenza tartománybeli Gragnano Trebbiense területe iránt, amely az olasz puhabúza-termelés központja.

Ma már a család 5. és 6. generációja irányítja a vállalatot, amely vezető minőségi tanúsítványokkal hitelesített, széles és változatos termékválasztékot kínál, minden idők legjobb technológiáját alkalmazva. A Dallagiovanna az egyetlen malom Olaszországban, ahol a búzát vízzel mossák őrlés előtt. Ez lehetővé teszi a szennyeződések eltávolítását, a szemek lágyítását az őrlési folyamat megkönnyítése érdekében.

Több, mint 450 szabványos és egyedi lisztet, köztük glutén-, laktózmentes, professzionális keverékeket, speciális pizzaliszteket készítenek, búzacsíra és más gabonafélék felhasználásával.

A közel két évszázad alatt a Dallagiovanna az egyik legtermékenyebb és legelőremutatóbb malomüzemmé vált, lisztjeinek minőségét egész Olaszországban és a világ több, mint 60 országában ismertté tette. A laNapoletana lisztek AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana - Valódi Nápolyi Pizza Szövetség) minősítéssel rendelkeznek. Így biztos lehetsz benne, hogy Dallagiovanna liszttel autentikus nápolyi pizzát készíthetsz.

Paraméterek

Kiszerelés 5 kg
Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 1436 KJ/343 Kcal
Zsír 0,8 g - amelyből telített zsírsav:0,1 g
Szénhidrát 73 g - amelyből cukrok:1,0 g
Rost 3 g
Fehérje 12 g
Só* <0,01 g
*A sótartalom kizárólag a természetesen előforduló nátriumnak köszönhető.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!