Dallagiovanna Oltregrano laPALA lisztkeverék 5 kg

Egységár: 1.199,00 Ft/kg

Összetevők: „00" típusú puhabúzaliszt, ,,0" típusú puhabúzalisztből készült természetes szárított élesztő, ,,0" típusú puha puhabúzalisztből készült porított kovász, búzaliszt, enzimek, antioxidáns: L-aszkorbinsav, malátázott búzaliszt.

Minőségét megőrzi: 2025.02.01.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Kívánságlistára teszem
5.995 Ft (4.720 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Dallagiovanna Oltregrano laPALA lisztkeverék 5 kg
5.995 Ft (4.720 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Szakemberek által tesztelt, kiváló nyújthatósággal és jó vízfelvevő képességgel rendelkezik. A késztermék ropogós, belül levegős és omlik a szájban. Elősütést követően fagyasztható, ez fokozza a késztermék minőségét. Ezt a keveréket kifejezetten „lapátos” és „tepsis” pizzához tervezték.

Glutént tartalmaz; nyomokban tejet, szóját, szezámmagot, mustárt és csillagfürtöt tartalmazhat.

Tárolási javaslat:
Száraz és hűvös helyen, 25°C alatt, maximum 65%-os páratartalom mellett, fénytől védve tárolandó, felbontás után visszazárt csomagolásban. A legmelegebb időszakokban tárolhatod hűtőszekrényben is.

A malomról

A lisztkészítés művészete 1832 óta kötődik a Dallagiovanna családhoz. A molnár munkája finom és összetett, tapasztalatot, tudást és szenvedélyt igényel. Olyan szenvedélyt, amely generációról generációra öröklődik, a kézművesség és a Piacenza tartománybeli Gragnano Trebbiense területe iránt, amely az olasz puhabúza-termelés központja.

Ma már a család 5. és 6. generációja irányítja a vállalatot, amely vezető minőségi tanúsítványokkal hitelesített, széles és változatos termékválasztékot kínál, minden idők legjobb technológiáját alkalmazva. A Dallagiovanna az egyetlen malom Olaszországban, ahol a búzát vízzel mossák őrlés előtt. Ez lehetővé teszi a szennyeződések eltávolítását, a szemek lágyítását az őrlési folyamat megkönnyítése érdekében.

Több, mint 450 szabványos és egyedi lisztet, köztük glutén-, laktózmentes, professzionális keverékeket, speciális pizzaliszteket készítenek, búzacsíra és más gabonafélék felhasználásával.

A közel két évszázad alatt a Dallagiovanna az egyik legtermékenyebb és legelőremutatóbb malomüzemmé vált, lisztjeinek minőségét egész Olaszországban és a világ több, mint 60 országában ismertté tette. A laNapoletana lisztek AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana - Valódi Nápolyi Pizza Szövetség) minősítéssel rendelkeznek. Így biztos lehetsz benne, hogy Dallagiovanna liszttel autentikus nápolyi pizzát készíthetsz.

Paraméterek

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 1481 KJ/348 Kcal
Zsír 0,9 g - amelyből telített zsírsav:0,1 g
Szénhidrát 72 g - amelyből cukrok:1,1 g
Rost 2,2 g
Fehérje 12 g
Só* <0,01 g
*A sótartalom kizárólag a természetesen előforduló nátriumnak köszönhető.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!
Termék címkék:
pizza alla pala pizza romana