Barion Pixel
A KovászShop webáruház süti (cookie) fájlokat használ. Ezeket a fájlokat az Ön gépén tárolja a rendszer. A cookie-k személyek azonosítására nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információért kérjük, olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat.
4.999 Ft (3.936 Ft + ÁFA)
Menny.:kg

Dallagiovanna PH4 Superise kovász alapú aktív élesztő 1 kg

Egységár: 4.999,00 Ft/kg

Ideális pizzához

Szuperképességek:
- a bucik jobb tartása az érlelési időszakban
- jobban kezelhető és könnyebben nyújtható tészta
- nagyobb térfogatnövekedés a sütés során

Adagolás:
2-4% a liszt tömegére számítva

Összetevők: porított kovász (95%) ("0" típusú puhabúzaliszt, durumbúzaliszt), élesztő, antioxidáns: aszkorbinsav (E300), enzimek: amiláz és xilanáz (búza). Nyomokban tojást, szóját, tejet, mustárt, csillagfürtöt tartalmazhat.

Minőségét megőrzi: 2025.06.03. (bontatlan csomagolásban)

Száraz, hűvös helyen tartandó. Felbontás után lezárt csomagolásban hűtve tároljuk (0-7 °C között) és egy héten belül használjuk fel.

Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
4.999 Ft (3.936 Ft + ÁFA)
Menny.:kg
Kívánságlistára teszem

Leírás

Minden tésztának megvan a maga különleges szuperhőse!
PH4 - da Pasta Madre termékcsalád a legpraktikusabb és legegyszerűbb megoldás az élesztő tésztákhoz való felhasználására. Aktív vagy inaktív porélesztő alapú termékek, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy minden kész édes vagy sós terméknek ízt, eltarthatóságot és szerkezetet adjon, sütés előtt és után.

A malomról

A lisztkészítés művészete 1832 óta kötődik a Dallagiovanna családhoz. A molnár munkája finom és összetett, tapasztalatot, tudást és szenvedélyt igényel. Olyan szenvedélyt, amely generációról generációra öröklődik, a kézművesség és a Piacenza tartománybeli Gragnano Trebbiense területe iránt, amely az olasz puhabúza-termelés központja.

Ma már a család 5. és 6. generációja irányítja a vállalatot, amely vezető minőségi tanúsítványokkal hitelesített, széles és változatos termékválasztékot kínál, minden idők legjobb technológiáját alkalmazva. A Dallagiovanna az egyetlen malom Olaszországban, ahol a búzát vízzel mossák őrlés előtt. Ez lehetővé teszi a szennyeződések eltávolítását, a szemek lágyítását az őrlési folyamat megkönnyítése érdekében.

Több, mint 450 szabványos és egyedi lisztet, köztük glutén-, laktózmentes, professzionális keverékeket, speciális pizzaliszteket készítenek, búzacsíra és más gabonafélék felhasználásával.

A közel két évszázad alatt a Dallagiovanna az egyik legtermékenyebb és legelőremutatóbb malomüzemmé vált, lisztjeinek minőségét egész Olaszországban és a világ több, mint 60 országában ismertté tette. A laNapoletana lisztek AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana - Valódi Nápolyi Pizza Szövetség) minősítéssel rendelkeznek. Így biztos lehetsz benne, hogy Dallagiovanna liszttel autentikus nápolyi pizzát készíthetsz.

Paraméterek

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 1367 KJ/327 Kcal
Zsír 1,1 g - amelyből telített zsírsav:0,1 g
Szénhidrát 62 g - amelyből cukrok:2,0 g
Rost 3,8 g
Fehérje 15 g
Só* <0,01 g
*A sótartalom kizárólag a természetesen előforduló nátriumnak köszönhető.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére