Leírás
Minden tésztának megvan a maga különleges szuperhőse!
PH4 - da Pasta Madre termékcsalád a legpraktikusabb és legegyszerűbb megoldás az élesztő tésztákhoz való felhasználására. Aktív vagy inaktív porélesztő alapú termékek, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy minden kész édes vagy sós terméknek ízt, eltarthatóságot és szerkezetet adjon, sütés előtt és után.
A malomról
A lisztkészítés művészete 1832 óta kötődik a Dallagiovanna családhoz. A molnár munkája finom és összetett, tapasztalatot, tudást és szenvedélyt igényel. Olyan szenvedélyt, amely generációról generációra öröklődik, a kézművesség és a Piacenza tartománybeli Gragnano Trebbiense területe iránt, amely az olasz puhabúza-termelés központja.
Ma már a család 5. és 6. generációja irányítja a vállalatot, amely vezető minőségi tanúsítványokkal hitelesített, széles és változatos termékválasztékot kínál, minden idők legjobb technológiáját alkalmazva. A Dallagiovanna az egyetlen malom Olaszországban, ahol a búzát vízzel mossák őrlés előtt. Ez lehetővé teszi a szennyeződések eltávolítását, a szemek lágyítását az őrlési folyamat megkönnyítése érdekében.
Több, mint 450 szabványos és egyedi lisztet, köztük glutén-, laktózmentes, professzionális keverékeket, speciális pizzaliszteket készítenek, búzacsíra és más gabonafélék felhasználásával.
A közel két évszázad alatt a Dallagiovanna az egyik legtermékenyebb és legelőremutatóbb malomüzemmé vált, lisztjeinek minőségét egész Olaszországban és a világ több, mint 60 országában ismertté tette. A laNapoletana lisztek AVPN (Associazione Verace Pizza Napoletana - Valódi Nápolyi Pizza Szövetség) minősítéssel rendelkeznek. Így biztos lehetsz benne, hogy Dallagiovanna liszttel autentikus nápolyi pizzát készíthetsz.
Paraméterek
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 1367 KJ/327 Kcal |
Zsír | 1,1 g - amelyből telített zsírsav:0,1 g |
Szénhidrát | 62 g - amelyből cukrok:2,0 g |
Rost | 3,8 g |
Fehérje | 15 g |
Só* | <0,01 g |
*A sótartalom kizárólag a természetesen előforduló nátriumnak köszönhető. |